Ср, 15 Май 24, 17:39



  • НОВОСТИ
ИНФО КАТАЛОГ
  • КАРТА / ИСТОРИЯ
  • ФОТОГАЛЕРЕЯ
  • ОБЪЯВЛЕНИЯ
  • связь






    Главная » 2009 » Сентябрь » 16 » А на боярських дорогах…
    А на боярських дорогах…
    10:44

      .. з’явились люди із приладами. Щось міряють. Невже дійшов час і до доріг?«Так, - відповідає  заступник міського голови А.К. Тахтарбаєв. -  І перший крок до вирішення дорожніх проблем – паспортизація доріг».

    Що воно таке, роз’яснив головний інженер проектів  фірми «Парк нових технологій» С.М. Слупський: «Паспорт вулиці чи дороги схожий на людський. У ньому містяться усі необхідні дані. Попросту це її ширина, протяжність, наявність бордюрів, табличок, знаків і таке інше. Усе це ми ретельно вимірюємо для виготовлення спеціальних документів».

    А для чого ті документи? «Дорожні проблеми, як і багато інших у Боярці, пов’язані із тим, що самі дороги місту не належать. Відповідно кошти ні з обласного, ні з районного бюджету на їх капітальний ремонт не виділяються. А тих, що є в місті, хіба на ямковий ремонт, - продовжує тлумачити А.К.Тахтарбаєв. «Після завершення паспортизації, коли ми чітко знатимемо скільки нам і чого треба для ремонту, відновлення покриття, а також приведення до стандартів і норм можна буде  поступово впливати на ситуацію. А для цього треба щоб дороги були на балансі міста, а не області».

                Наразі роботи ведуться на 13 вулицях міста: Б. Хмельницького, Сєдова, Зоряній, Білогородській, Шевченка, Хрещатик,  район с/г технікуму, Молодіжній, 50-років Жовтня, 40-років Жовтня, Маяковського та інших.

                «Якщо бути точнішим, проводяться вишукувальні роботи з технічного обліку і паспортизація та зйомка існуючих засобів дорожнього руху вулиць та автомобільних доріг у м. Боярка», - додає В.О. Мурдій – заступник начальника БГВУЖКГ. « Здійснює його ДП «Укрдіпродор», а ми постійно, як то кажуть, під рукою. При необхідності допомагаємо технікою, організаційно – усім, що необхідно. Це надзвичайно велика справа для міста, тому ми з усіх сил намагаємось, щоб справу зробили якісно і в найкоротші терміни», - додає.

     Наталя Ключник, www.boyarka-inform.com

    Просмотров: 1501 | Добавил: admin

    Поиск

    Реклама

    Статистика

    Copyright MyCorp © 2024 | Хостинг от uCoz