Ср, 15 Май 24, 12:35



  • НОВОСТИ
ИНФО КАТАЛОГ
  • КАРТА / ИСТОРИЯ
  • ФОТОГАЛЕРЕЯ
  • ОБЪЯВЛЕНИЯ
  • связь






    Главная » 2009 » Сентябрь » 9 » До школи на лімузині
    До школи на лімузині
    09:36

    Білий довгий лімузин поволі рухався вулицями м. Боярка. То якісь знаменитості завітали, чи що? На капоті емблема школи «Леді».

     Святково прибрана територія, дівчата різного віку у різнобарвних вечірніх сукнях із хутряними накидками на плечах, ліцеїсти-богунівці у святкових військових шеренгах з жовтими трояндами в руках, безліч машин, схвильовані батьки з відеокамерами та фотоапаратами – свято у переддень першого вересня – посвята у леді.

    Звучить музика, а на подіум, що у дворі школи,  один за одним піднімаються ліцеїсти, які ведуть дівчаток – вихованок школи. Кожен клас займає своє  місце на подіумі і вирізняється своїм кольором вечірніх суконь.

    А найменші – першокласниці, вже чекають свого виходу. І ось ця мить настає.  У них вишукані  сукні, стильні зачіски, в руках невеличкі букетики осінніх квітів, а в очах впевненість. На   зап’ястку невеличка кулька – символ вихованки школи «Леді».  Кожну із новоприбулих дівчат представляють і розповідають про їхні таланти й уподобання.

    А тим часом білий, довгий  лімузин зупиняється напроти школи. Ліцеїсти швидко подають руку директорці, схожій на випускницю,  граціозно зустрічають  дівчат останнього року навчання у школі і проводять до подіуму. Там вальсують. За тим дівчата  діляться з присутніми набутим у школі досвідом у віршованій формі, співають. Їхній виступ доповнюють вихованки інших класів.

     Звучить гімн школи. Директорка, Ірина Львівна, диригує, підсилюючи ейфорію свята, теплом огортає  своїх найменших вихованок. Потім збирає особисті кульки новоприбулих дівчаток, кожну із них прикріплює до вимпелу школи і відправляє на кількох величезних кольорових кульках у далекий світ.  Летить у високе небо доля дівоча і подорож у великий світ маленьких  Леді розпочалась.

    Наталя Ключник, boyarka-inform.com

    Просмотров: 1520 | Добавил: admin

    Поиск

    Реклама

    Статистика

    Copyright MyCorp © 2024 | Хостинг от uCoz