Чт, 16 Май 24, 03:15



  • НОВОСТИ
ИНФО КАТАЛОГ
  • КАРТА / ИСТОРИЯ
  • ФОТОГАЛЕРЕЯ
  • ОБЪЯВЛЕНИЯ
  • связь






    Главная » 2009 » Сентябрь » 7 » Гості з Європейського Союзу
    Гості з Європейського Союзу
    09:24

    До Боярки 23 серпня 2009 року, на святкування Дня Незалежності, прибула польська делегація з Великопольського воєводства, яка представляла територіальну громаду ґміни Червонак, це депутати місцевої ради Ева Адамчик та Тадеуш Сіконь.

    Представники сусідньої країни прибули до нас після участі в роботі міжнародної науково-практичної конференції «Реформування місцевого самоврядування України у відповідності до Європейської хартії місцевого самоврядування», яка проходила 22 серпня у м.Вінниці. Цей захід організувало Міжнародне товариство «Україна-Польща-Німеччина».

    У Боярській міській раді гостей зустрів Боярський міський голова Тарас Добрівський та заступник міського голови Валерій Шульга. Сторони розповіли про життєдіяльність своїх територіальних громад, про проблеми та перспективи розвитку. Територіальна одиниця - ґміна Червонак знаходиться за 12 км від Познані, одного з великих міст Польщі, і є так званим «спальним районом» для цього міста. За багатьма показниками наші територіальні одиниці мають багато спільних особливостей та проблем. Отже і обговорення шляхів вирішення проблем виявилися корисними для обох сторін. В ході зустрічі було намічено перспективні шляхи партнерської співпраці між м.Боярка та ґміною Червонак, зокрема, щодо інвестування. Як відзначив міський голова Тарас Добрівський,  такі зустрічі на практиці зближують нас з країнами європейської спільноти. На закінчення зустрічі сторони обмінялися сувенірами.

    За 3 дні перебування польські гості відвідали урочисте святкування у м. Києві 18-ої річниці незалежності Української держави та військовий парад на Майдані Незалежності. Побували на Андріївському узвозі, оглянули багато цікавих куточків нашої святкової столиці, провели екскурсію на теплоході по Дніпру. У Боярці познайомилися з роботою акціонерного товариства «ВЕНТС», відвідали військовий ліцей імені Івана Богуна та Боярський краєзнавчий музей.

    Головний спеціаліст з питань організації роботи Боярської міської ради Віталій Ключник

    www.boyarka-inform.com

    Просмотров: 1464 | Добавил: admin | Теги: европа, Польша, Тадеуш Сіконь, Тарас Добрівський, Ева Адамчик, ґміни Червонак, Дня Незалежності

    Поиск

    Реклама

    Статистика

    Copyright MyCorp © 2024 | Хостинг от uCoz