Ср, 15 Май 24, 08:23



  • НОВОСТИ
ИНФО КАТАЛОГ
  • КАРТА / ИСТОРИЯ
  • ФОТОГАЛЕРЕЯ
  • ОБЪЯВЛЕНИЯ
  • связь






    Главная » 2009 » Сентябрь » 6 » МІЛІЦІЯ З ГРОМАДСЬКІСТЮ
    МІЛІЦІЯ З ГРОМАДСЬКІСТЮ
    09:15

    Продовжується співпраця міліції з громадськістю. Працівниками сектору боротьби з незаконним обігом наркотичних речовин Києво-Святошинського РВ ГУМВС України в Київській області за участю активістів громадської організації "Спілка Вовк" протягом липня-серпня 2009 року було проведено ряд заходів щодо виявлення незаконного обігу наркотиків серед населення Києво-Святошинського району.

    Так 24.07.2009 року в с. Білогородка по вул. Леніна було затримано гр. С, у якого виявлено та вилучено 2 пакети з маковою соломкою, літрова пляшка з ацетильованим опієм та приладдя для виготовлення наркотиків. 27.07.2009 року у м. Боярка по вул. Сєдова затримано гр. К., у якого виявлено та вилучено медичний шприц, наповнений ацетильованим опієм, а по вул. Шевченка цього дня затримано гр. Л., у якого виявлено та вилучено стебла коноплі. 07.08.2009 року у м. Боярка по вул. Молодіжна у гр. У. виявлено та вилучено 4 пакети, наповнених наркотичним засобом метадон. 10.08.2009 року у м. Боярка по вул. Шевченка затримано гр. 3., у якого виявлено та вилучено медичний шприц ємкістю 20 мл., наповнений ацетильованим опієм.

    Всі громадяни, які були затримані за фактом незаконного обігу наркотиків, прийняті на облік, щодо них порушено кримінальні справи.

    Протягом тривалого часу на території м. Боярка та району крадіжки з осель громадян скоював гр. І., який переховувався від органів дізнання, розшукуваний міліцією. Місцезнаходження його важко було встановити, оскільки він вправно «замітав сліди». Під час огляду активістами ГО "Спілка Вовк" 28.08.2009 року території колишнього піонерського табору "Батьківщина" у м. Боярка, за адресою: провулок Сосновий, 2, було виявлено «справного» крадія. Терміново про це повідомили працівників міліції. Як результат -  гр. І. затриманий і надає покази працівникам міліції.

    Євген Данченко, ГО «Спілка «ВОВК»

    http://boyarka-inform.com/

    Просмотров: 1555 | Добавил: admin

    Поиск

    Реклама

    Статистика

    Copyright MyCorp © 2024 | Хостинг от uCoz