Ср, 15 Май 24, 20:01



  • НОВОСТИ
ИНФО КАТАЛОГ
  • КАРТА / ИСТОРИЯ
  • ФОТОГАЛЕРЕЯ
  • ОБЪЯВЛЕНИЯ
  • связь






    Главная » 2009 » Сентябрь » 12 » Звітують дільничі інспектори
    Звітують дільничі інспектори
    10:45
    Практика заслуховувати на засіданні виконкому роботи кожної окремо взятої структури використовується для вивчення проблемних питань, які виникають та впливу на їх вирішення. На засідання виконкому, що відбулось 15 вересня запросили дільничних інспекторів.

                Протягом 2009 року у м. Боярка  скоєно 231 злочин!  Тобто роботи дільничним вистачає і про це вони говорили після звіту їх керівника – начальника сектору райвідділу Києво-Святошинського району Доценко С.В.  Він повідомив, що у Боярці є 3 адміністративних зони та 9 адміністративних дільниць, які обслуговують 9 дільничних інспекторів міліції.

                З усіх скоєних злочинів у місті  розкрито – 109( 47,2%), ще 122 – залишились не розкритими. У розрізі видів злочинів, які доводиться розкривати міліціонерам за цей період скоєно і розкрито 1 вбивство, 4 зґвалтування. З 5 злочинів з нанесенням тілесних ушкоджень середньої важкості розкрито 2, з 57 крадіжок квартир – розкрито 13. Вдалось розкрити тільки 3 з 11 пограбувань, 7 із 17 шахрайств, 2 із 4 розбоїв.

                Частину цих неправомірних дій громадян взяли на себе дільничні інспектори. Ними розглянуто 827 заяв про скоєння пригод чи злочинів, притягнуто до адміністративної відповідальності – 417 громадян, розкрито -15 злочинів. Це й насильство в сім`ї( 54), дрібне хуліганство( 30), непокора працівникам міліції(8), розпиття спиртних напоїв(257), інші протоколи ( 68).

                Для більш ефективної взаємодії з органами місцевого самоврядування та забезпечення належного обслуговування громадін розглянули ряд проблем і надали пропозиції щодо їх вирішення. Найперше – необхідно більше повідомляти громадськість через місцеві ЗМІ про випадки, проводити роз`яснювальну роботу. Окрім цього  віднайти місце для прийому громадян у історичній частині м. Боярка. У планах новобудови  цілого комплексу таке місце передбачено, але це є лише плани. Місце потрібне вже зараз і його шукають.   

    boyarka-inform.com
    Просмотров: 1513 | Добавил: admin

    Поиск

    Реклама

    Статистика

    Copyright MyCorp © 2024 | Хостинг от uCoz