Ср, 15 Май 24, 06:33



  • НОВОСТИ
ИНФО КАТАЛОГ
  • КАРТА / ИСТОРИЯ
  • ФОТОГАЛЕРЕЯ
  • ОБЪЯВЛЕНИЯ
  • связь






    Главная » 2008 » Август » 1 » № 403 Эконом-магазин КВАРТАЛ
    № 403 Эконом-магазин КВАРТАЛ
    15:18
    Ще в 2007 році фахівці-маркетологи чернігівської продовольчої мережі СОЮЗ звернули увагу  на  Боярку, як на перспективне місто для розвитку мережі продовольчих супермаркетів. І от вже 19 лютого 2008 року в місті було відкрито перший магазин „Квартал”(національної компанії «Союз»)

                 Реалізувати наміри розбудови торгівельної мережі на Київщині можливо шляхом поступового введення в роботу в містах області торгівельних закладів, що працюватимуть в форматі економ-магазинів „Квартал”.
                 В торгівельному залі „Кварталу” покупець зможе знайти продовольчі товари, які є товарами першочергової необхідності та ще й зекономити на загальній сумі покупки. Мережа СОЮЗ (яка вже добре відома покупцям в Чернігові, Прилуках, Житомирі, Бердичеві, Славутичі, Білій Церкві, Києві) в роботі „Кварталів” робить подвійну ставку: на низьку ціну та на максимальний комфорт для покупців. Приклад цін: 100-грамова банка кави „Якобс” – 19,15грн., 1,5л пляшка мінеральної води „Миргородська” – 2,58 грн., півлітрова банка зеленого горошку за 2,76 г
     н. Крім того, кожні два тижні діють акційні ціни
                 Відносно низьку цінову планку „Квартал” тримає завдяки мінімізації витрат, дуже простої географії торгівельного залу та максимального розширення самообслуговування покупців.
                 До того ж в компанії СОЮЗ вважають, що вести сучасний бізнес і при цьому бути осторонь від соціальних проблем не можливо. Під егідою „Кварталу” проводяться численні соціальні акції, мета яких сприяти формуванню комфортного середовища біля магазинів. В день святкового відкриття „Кварталу” в Боярці (22.02.08 о 15:00) відбудеться конкурс малюнків „Магазин, що вигадав я”, дитяче розважальне шоу. Кожен відвідувач магазину може безкоштовно отримати веселе фото на згадку. А серед покупців щогодини з 16:00 до 19:00 проводитиметься святкова ак
     ція „Подарунок за покупку”.

    Ключові дати та цифри:
    -    19 лютого 2008 року  відкриття першого магазину „Квартал” в м.Боярка;
    -    38 працівників працевлаштовані в новому магазині „Квартал” в м.Боярка;
    -    362 кв.м -- площа торгового залу в магазину „Квартал” після введення в роботу;
    -    1 428 тис.грн. склали інвестиції компанії СОЮЗ в реконструкцію та обладнання магазина в м.Боярка

    Додаткова інформація:
                Компанія СОЮЗ як мережа роздрібної торгівлі продуктами харчування працює з 2000 року. Магазини компанії працюють в трьох форматах: супермаркет «Союз», міні-маркет «Союз-експрес» та економ-магазин «Квартал». Саме останній формат вважається пріоритетним для компанії.
                 На сьогодні компанія входить до числа національних лідерів (серед підприємств з продовольчого рітейлу) по кількості магазинів (71) та по обсягу торгівельних площ (69,7 тис.кв. м) і займає четверте місце за вказаними показниками в загальнонаціональному рейтингу.
    Быльш детальна інформація на сайті компанії "Союз" www.souz.in.ua






    Категория: Статьи | Просмотров: 2625 | Добавил: admin

    Поиск

    Реклама

    Статистика

    Copyright MyCorp © 2024 | Хостинг от uCoz