Ср, 15 Май 24, 17:55



  • НОВОСТИ
ИНФО КАТАЛОГ
  • КАРТА / ИСТОРИЯ
  • ФОТОГАЛЕРЕЯ
  • ОБЪЯВЛЕНИЯ
  • связь






    Главная » Архив материалов
    « 1 2
    Навряд чи знайдеться людина, яка жодного разу не скористалась таким витвором інженерної думки, як ліфт. Ці підйомні механізми давно й міцно увійшли у наше життя. Але, як і будь-який механізм, він час від часу виходить з ладу. І ось тут не обійтися без «лікарської допомоги». Саме її і надає відоме усім боярчанам МПП «Ліфт сервіс», директором якого є Валентин Вікторович Давиденко.

    Сьогодні я знову завітала до Валентина Вікторовича з тими ж запитаннями, з якими приходила раніше. Це і обговорення проблем, з якими доводиться стикатися у роботі, і нестача запасних частин, і безчинства вандалів. Я уважно вислухала відповіді Валентина Вікторовича, і пропоную їх вашій увазі, шановні читачі.

    - Валентине Вікторовичу, давайте почнемо з найболючішого.

    -  По-перше, це вандалізм і розкрадання обладнання.  Виносять з ліфтових кабін деталі з кольорових металів - мідні котушки, гальма та алюмінієве обрамлення кабін.

    - Яких же дієвих заходів потрібно вживати для попередження руйнування ліфтів?

    - Найперше - звернутися до свідомості громадян. Що й робимо. Натомість,  маємо тільки поодинокі випадки інформування про акти вандалізму.  Намагаємося вчасно зашкодити злочинним діям. Але цього недостатньо. Думаю, потрібна хоча б одна відкрита судова справа з такого приводу. Адже понівечення ліфтів дорого обходиться міському бюджету.  
    ... Читать дальше »

    Категория: Городские | Просмотров: 915 | Добавил: admin | Дата: 28 Июл 08

    Чутки про здорожчання проїзду у маршрутних таксі, що курсують «старою» частиною міста, м’яко кажучи, збентежили пасажирів. Але ніхто не очікував, що станеться це зовсім скоро, вже у наступному місяці.

    Рішенням виконкому Боярської міської ради  з 01.08.2008 року згідно рішення виконкому Боярської міської ради городяни зможуть дістатися дому, заплативши за проїзд в маршрутному таксі:  №1 «Боярка- с\г технікум» – 1, 50 грн,  №4 «Боярка- Тубдиспансер» - 1,25 грн.. Зрозуміло, пасажирів турбує як економічне обгрунтування  підвищення ціни, так і його правомірність. За роз’ясненнями ми звернулися безпосередньо до автоперевізника, директора ПП «Агробудтранс» Марії Адамівни Мазуркевич/ «Ціни на маршрутах №1, 4, 825, останній раз змінювались  08.11.2005 року. А за цей період ціна на паливо зросла з 3,80 грн. до 7,15 грн. за 1 літр. У зв’язку зі зростанням цін на паливно-мастильні матеріали, запасні частини, підвищенням мінімальної зарплати з 350 грн. до 550 грн., а також з метою покращення якості обслуговування пасажирів, ціна буде підвищена на 50 %. Комісія, яка розглядала запит щодо підвищення тарифів, дала згоду на те, щоб підвищити вартість проїзду на міських маршрутах  №14 - до 1,25, № 4 – до 1,50 грн.

    Якщо ж порівнювати вартість проїзду з маршрутами  № 720, 369 та іншими, то можна зробити  висновок,  щ ... Читать дальше »

    Категория: Городские | Просмотров: 1328 | Добавил: admin | Дата: 26 Июл 08

    Як правило, виїзна торгівля широко практикується. Найбільшого розмаху вона набуває влітку.  Велику кількість  торгових лотків, палаток,  ящиків  з овочами і фруктами можна побачити біля магазинів, а то й просто над дорогою. Виникає питання  – чи необхідно отримувати дозвіл на розміщення таких тимчасових об'єктів?  

    15 липня цього року комісією у складі  головного спеціаліста міськвиконкому  з економічних питань Іслама Нажимовича Заітова, активистів ГО «Боярська Варта»  Володимира Миколайовича Парубченка та Ігоря Артемовича Іванова та головного редактора газети «Боярка-Інформ» Марини Смірнової здійснила рейд містом з перевірки наявності дозволів на виїзну торгівлю.

    Зокрема, перевірці підлягали  підприємства, що розташовані за адресою: вул. Молодіжна (біля ГК «Берізка»), вул. Молодіжна (міні-бар біля Будинку побуту). Як встановлено перевіркою, овочеві лотки розгортались на тротуарах, в антисанітарії, без дозволу на виїзну торгівлю.

     На перехресті вул. Гоголя/Білогородської  у продавця не було жодних документів на право здійснення торговельної діяльності, не кажучи про виїзну торгівлю. У кожному випадку активістами «Боярської Варти» було складено адміністративний протокол. А І.Н.Заітов попередив порушників, що ті в найкоротший термін повинні надати всі необхідні документи до міської ради для розгляду та надання ... Читать дальше »

    Категория: Городские | Просмотров: 1183 | Добавил: admin | Дата: 17 Июл 08

    nullИтогом 3 летней работы коллектива, который возглавил заместитель геральдической палаты Украины Лысенко С.Н., стала разработка герба и флага г.Боярка.
    Идеей герба стал архангел Михаил, имя которого носит церковь, воздвигнутая на месте древнего поселения, откуда и началась история города. Присутствует на гербе и славянская крепость, которая существовала когда-то на древнем пути из Василькова в Белогородку, который проходил там, где сейчас располагается центральная улица Боярки - Белогородская. Культивируемый лишь с 60-х годов 19 века советской пропагандой комсомолец-герой, прообраз Павки Корчагина из романа Н.Островского "Как закалялась сталь" и его подвиг про прокладке узкоколейки в г.Боярка больше не занимают центральное место в истории и славе города.
    12/09/07 фирма "АВИ" смакетировала по наброскам Сергея Николаевича Лысенко и выпустила первую партию настольных флажков с новой символикой города, которые на праздновании дня города были вручены почетным гостям из городов-побратимов г. Несвижа (Белорусь) и г.Пулавы (Польша).

    http://avi.biz.ua

    Категория: Городские | Просмотров: 1329 | Добавил: admin | Дата: 05 Окт 07

    Американский актер Стивен Сигал в субботу, 15 сентября, вместе с украинским политиком Юрием Стецем посетил детский дом "Семья" в нашем городе.

    nullЗдесь воспитывается около 60 детей разного возраста из неблагополучных семей.
    Голливудский актер приехал к детям с телевизором, домашними тапочками для каждого и игрушками. Все подарки детям Стивен дарил собственноручно.
    От Стеця в этот день дети получили сладости и книжки от издательства А-баба-галамага, которое возглавляет Иван Малкович. Также политик привез детям клоунов, спектакль которых дети смотрели вместе с ним и Сигалом.

    по материалам www.korrespondent.net

    Категория: Городские | Просмотров: 1614 | Добавил: abloom | Дата: 26 Сен 07

    1-10 11-15

    Поиск

    Реклама

    Статистика

    Copyright MyCorp © 2024 | Хостинг от uCoz